Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

MONTAŽ PNEU BUDE PROVÁDĚNA BEZ PŘÍMÉHO DOHLEDU

 

ZÁKAZNÍKA

 

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Uskladnění pneu - sezoní  -  400,-Kč / 4ks

 

 

CENÍK MONTÁŽE  

 

KOMPLETNÍ MONTÁŽ 4KS

PNEU

 

 

13-14-15-16              880,-

17-18                         980,-

19-20                        1180,-

21-                            1500,-

DODÁVK -C             1080,-

RUNFLAT                 1280,-

KOMPLETY               480,-

VÁŽENÍ 1KS                97,-

 

 

 

Díky vysoce moderní technologii naších strojů můžeme přezouvat a přesně vyvažovat disky až do rozměru 26"! na strojích FAIP

Díky pomocnému robotickému rameni jsme schopni přezouvat pneumatiky run-flat.

Na přání zákazníka plníme pneumatiky dusíkem (N) díky kterému je stabilnější tlak v pneumatice a tím se znatelně zlepší jízdní vlastnosti. Tento efekt výrazně prodlužuje životnost pneumatiky.

Protože hloubka dezénu pneumatik se v průběhu užívání snižuje, brzdná dráha vozidla zejména na mokré vozovce je podstatně delší. Nebezpečí aquaplaningu (tj. ztráty kontaktu vozidla s vozovkou v důsledku vodního klínu mezi pneumatikou a povrchem vozovky) se proto zvyšuje u pneumatik s malou zbytkovou hloubkou dezénové drážky. Z hlediska bezpečnosti silničního provozu je proto nanejvýš důležité včas vyměnit ojetou pneumatiku za novou, tj. dokud zbytková respektive bezpečnostní hloubka drážky není menší než 1,6 mm.

Úroveň minimální bezpečnostní hloubky drážky signalizují tzv. indikátory opotřebení, což jsou výstupky na dně drážek vysoké rovněž 1 ,6 mm.

Rovnoměrné opotřebení běhounu všech pneumatik na vozidle prodlužuje jejich životnost, zvyšuje tak ekonomiku provozu a přispívá i k vyšší bezpečnosti provozu. Zejména u vozidel s předním náhonem doporučujeme proto záměnu pneumatik z přední nápravy na zadní a naopak v určitých pravidelných intervalech (např. po ujetí 5 000 km) při zachování smyslu otáčení kol.

 

ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

 

ObrazekObrazek